onder@bebekwaffle.com

ŞİRKETTE KUMPİR ETKİNLİĞİ
 

Şirkette Kumpir Etkinliği Çalışanların Yeni Gözdesi Oldu.

Birçok şirket için, çalışanlarının motivasyonu, şirkete bağlılık hissinin güçlenmesi ve stresli iş ortamının hafifletilmesi çok önemli öncelikler. Çünkü bu etkenler, hem şirkette verimliliği hem de çalışanların memnuniyetini arttırıyor. Çalışanlar arasında yoğun talep gören şirket etkinlikleri çok değişik konseptlerle düzenleniyor. Doğum günleri, kuruluş yıldönümleri, kutlamalar, yılbaşı, bayram vb. özel günlerde yapılan etkinliklerin yanı sıra piknik organizasyonları da en popüler şirket etkinleri arasında. Bu etkinliklerde pek çok yiyecek ve içecek çeşitleri zaman zaman öne çıkıyor. Son dönem de ise şirket etkinliklerinin yeni gözdesi kumpir etkinlikleri oldu. " Şirket kumpir etkinliği " adı altında sık sık yapılan sosyal medya paylaşımları, kumpir etkinliğinin şirket çalışanları arasında ne kadar çok rağbet gördüğünün bir yansıması olarak öne çıkıyor.

Şirkette kumpir etkinliği için çok fazla bir telaşa da gerek yok. İster piknik olsun ister şirket bahçesi, isterse de şirket içinde, pratik bir şekilde kurulan kumpir malzemelerinin açık büfesi, fırınlardan sıcak olarak çıkarılan patateslerle kolayca servis ediliyor. Şirkette kumpir etkinliği için, şirket veya restoranların bu konuda uzman bir ekibiyle anlaşmanız yeterli olacaktır. Bu ekip tarafından, kumpir partisi için, üzerinde kumpir malzemeleri, kumpir için gerekli soslar, ketçap ve mayonezin bulunduğu kumpir standı, etkinlik alanında hızla kurup, servise hazır hale getiriyor. Açık alanlarda kumpir fırını da kumpir stantlarının yanına konabiliyor. Şirket bahçelerine de kurulabilen kumpir fırını pratik ve taşıması da kullanımı da son derece kolay.

İştah açıcı görünümü ve lezzetli kumpir patatesleri ile çalışanların çok sevdiği şirkette kumpir etkinliği şimdi de şirket eğitimlerinin tercih edilen konsepti haline geldi. Kumpir restoranları çalışanları, bahar aylarının yaklaşması ile beraber, şirket pikniklerinin yoğunlaştığını ve şirkette kumpir etkinliklerinin de hız kazandığını belirtiyor. Piknik ya da şirket içi organizasyonlar için önceden talep oluşturmanın önemine dikkat çeken Bebek Waffle, kumpir patatese olan ilgiden memnun olduklarını, malzemelerini ve patateslerini en tazesinden ve en lezzetlisinden seçip, en iyi şekilde hizmet vermeye özen gösterdiklerini ifade ediyor.