onder@bebekwaffle.com

KURUMSAL KÜLTÜRÜN EN ORİJİNAL MOLASI, WAFFLE ETKİNLİĞİ!
 

Corona Günlerinde Tatlı, Bebek Waffle Etkinliği İle Yenir!

Şüphesiz Corona virüs günlerinde kısıtlamaların, yasakların ve birçok cafe ve restoranın kapanmasıyla sosyalleşme alanlarımız gitgide daraldı. Dolayısıyla, birçok alışkanlıklarımızdan ve küçük zevklerimizden vazgeçmek durumunda kaldık. Özellikle tatlı tutkunlarının birçok lezzete uzak kalması da oldukça büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Çünkü kaliteli ve taptaze olarak hazırlanan orijinal bir tatlının yerini hiçbir şey tutmamaktadır. Ancak Bebek Waffle olarak tüm faaliyetlerimizi, içinde bulunduğumuz olağanüstü duruma adapte ederek sizler için geliştirmeye devam ediyoruz. 

Özellikle iş yaşamına da yansıyan bu durum beraberinde daha stresli ve yorucu bir iş yaşamını da beraberinde getirmiştir. Tam bu noktada Bebek Waffle olarak sizler için hazırladığımız kurumsal waffle etkinliğimiz, tüm ofis ortamında tatlı bir mola ve enerji dolu bir gün geçirmenizi sağlayacaktır. Böylece dış çevreden izole bir şekilde, gönül rahatlığıyla keyifli zaman geçirebilir lezzetli bir waffle’ın tadını ekibinizle birlikte doyasıya çıkarabilirsiniz.  

En Önemli Konu Hijyen ve Güvenilirlik

Söz konusu temiz ve hijyenik hizmet olduğunda işimizi ciddiye alarak her zaman en iyiyi sunmayı hedeflemekteyiz. Büyük bir hassasiyet gerektiren bu konuda üretimden servis alanına ve hizmet bitimine kadar tamamen steril bir ortam hazırlayarak etkinliklerimizi gerçekleştirmekteyiz. Bu ortamı sizlere nasıl mı sağlıyoruz

  • Öncelikle işlem sırasında kullanacağımız tüm araç ve gereçler hassas bir sterilizasyon işleminden geçmektedir. Kullanım süresine kadar da kesinlikle herhangi bir temasa maruz bırakılmamaktadır.
  • En taze ve özenle paketlenmiş ürünlerimiz kullanım sırasında sizlere servis edilmektedir. Ve en önemlisi talep ettiğiniz waffle, sizlere taze ve yeni hazırlanmış olarak servis edilir. Bu sayede hiçbir temas olmadan gönül rahatlığı yiyebilirsiniz. 
  • Deneyimli ve profesyonel ekibimiz tüm önlemleri alarak (maske, mesafe ve temizlik) sizlere en iyi hizmeti verebilmek için çalışmaktadır. 
  • Her zaman için sizlerin planlamış olduğu süreye göre ilerleyerek maksimum memnuniyet için enerji dolu bir ekip ile gülümseten bir waffle etkinliği hazırlıyoruz.
  • Tüm etkinlik sürecini sizlerin taleplerine göre organize edip belirli sürede dolu dolu bir süreç geçirmenize yardımcı oluyoruz.  Planlama aşamasında sizlerle fikir alışverişi yaparak pozitif bir iletişim içerisinde motivasyon dolu bir iş akışı sağlamayı hedefliyoruz.    
  • En taze meyveler ve malzemeler ile hazırladığımız waffle’ları her zevke ve damak tadına uygun olacak şekilde bol malzeme ile servis ediyoruz. Etkinlik sırasında sıcak servis ettiğimiz ürünlerimizi kişiselleştirebilir ve keyifle renklendirebilirsiniz. 

Bu sayede ofis ortamında moral ve motivasyon için oluşturacağımız etkinliğimiz, hem tatlı bir anı olarak kalacak hem de içinde bulunduğumuz süreçte sizi ve ekibinizi neşelendirecektir. Birinci sınıf kaliteye sahip hamur ve çikolatalarımızla unutulmaz bir mola işinizi keyifle yapmanız için sizlere büyük bir motivasyon kaynağı da olacaktır. 

Kaliteli İşbirliği ve Güçlü Referanslarımız

Tüm faaliyetlerimiz süresince kaliteli ve alanında tanınmış markalarla çalışma fırsatı bulduk. Yüksek memnuniyet oranlarımız sayesinde bu işbirliklerimize hızla devam etmekteyiz. Özellikle pandemi süresi boyunca Bebek Waffle ailesi olarak her daim azimle çalışan firmalara ve onların değerli ekiplerine waffle etkinliklerimiz ile mutluluk ve enerji getirmeyi hedefliyoruz. 

Tatlıyla birlikte gelen mutluluk sayesinde de keyifle geçen bir gün bol enerjiye, bu enerjinin de kurum içindeki olumlu etkisini sizler de gözlemleyebileceksiniz. Ayrıntılı bilgi almak ve projelerimiz ile ilgili bilgi almak isterseniz dilediğiniz zaman bizlere ulaşabilirsiniz. Bebek Waffle ailesi olarak en keyifli ve lezzetli etkinlikleri hijyenik ve güven içerisinde sizlere sunmaya devam ediyoruz.