onder@bebekwaffle.com

KURUMSAL ETKİNLİKLER
 

İyi bir patron veya şirket, çalışanlarının ne istediğini bilmeli ve çoğu zaman motivasyon düşüklüğünde onları yükseltebilmelidir. Bu hem çalışanların ona olan saygı ve güvenini artırır hem de işler sorunsuz bir şekilde ilerlemeye devam etmiş olur. İşte bu tarz durumlarda kurumsal etkinlikler devreye girmiş olur. Gelin hep beraber bu etkinliklerin örneklerine ve avantajlarına bir göz atalım.

Aslında firmanın hem iç hem de dış imajının önemli bir parçası olan bu etkinliklerde fikirler oldukça fazladır. Kurumsal etkinlikler , doğru alınan etkinlik hizmeti ile hem eğlenceli hem de motivasyon kaynağı olabilir.

Fuarlar, festivaller, piknikler, geziler, kongreler veya iş yemekleri haricinde yapılabilecek birçok aktivite bulunmaktadır. Bu aktiviteler çalışanlara değerli hissettiren, şirketin imajını yenilikçi ve çalışanını önemseyen hale getiren ve yeni bir firma ise de kolayca reklam yapıp tanıtma gibi özelliklere sahiptir. Aynı zamanda çalışanların kendi arasındaki ilişkileri, kaynaşma, çalışan-patron ilişkisi ve bu ilişkinin pozitif yanlarının da doğal olarak müşteriye yansıması için oldukça faydalı etkinliklerden bir tanesi olmaktadır. Günümüzde ise artık farklı şeyler denenmektedir.

Bu farklı fikirlerden bir tanesi de waffle etkinliği 'dir. Waffle, hamurun üzerine meyveler, çeşitli süslemeler ve çikolatalar eklenerek yapılan bir tatlıdır. Web sitemizdeki çikolata çeşitlerini, meyveleri ve üzerine ekletmek istediğiniz diğer malzemeleri görebilirsiniz. Bizler de Bebek Waffle olarak açacağımız standımız ile şirketinize gelip taze mevsim meyvelerini özel hamurumuz ile buluşturup çalışanlarınıza ikram ediyoruz. Bu sayede de tatlı yiyip tatlı konuşuyoruz!

Kurumsal Waffle etkinliği ile hem ağzınız tatlanacak hem de motivasyon sahibi olarak işlerinize katkı sağlayacaksınız. Bu etkinliği çalışanlarınızın motivasyon kaybı yaşadığını düşündüğünüzde, özel günlerde veya büyük bir iş başarısının ardından kutlama niyetli yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bize ulaşmak ve ardından waffleların tadını çıkarmak olacaktır.

Pandemi şartlarına uygun şekilde hareket eden ve son derece kaliteli malzemeler kullanarak waffle hazırlayan ekibimizi çağırmak için etkinlikten iki gün önceden haber vermeniz yeterlidir. Bu tatlı mola için sizden istediğimiz şey yalnızca elektrik!