onder@bebekwaffle.com

OFİSTE WAFFLE ETKİNLİĞİ
 
İŞ HAYATININ YOĞUNLUĞUNA EN TATLI MOLA

Uzun çalışma saatleri, salgının etkileri derken motivasyonlar düştü. Ama merak etmeyin, Bebek Waffle ailesi olarak tam da bunun için varız. İş yerinizde sizin ve çalışanlarınızın motivasyon sorununu çözmek için harika bir fikrimiz var. Ofiste waffle etkinliği ile tatlı bir mola vermek!

“Tatlı Bi’ Mola”, “Happy Hour, Waffle Hour” sloganıyla çıktığımız bu yolda, şirketlerin gerek özel günleri, şirket içi veya bayi toplantılarında olsun gerekse çalışanların motivasyonlarını artırmak için düzenlenen kurumsal etkinlerde Bebek Waffle ailesi olarak 24 yıldır bu alanda hizmet veriyoruz.

Bu zamana kadar Mercedes Benz, TOGG, Türk Hava Yolları, FOX, TRT WORLD, Garantibank gibi Türkiye’nin önde gelen 750 büyük firmasına ofiste waffle hizmeti ile 120 binden fazla kişiye tatlı, mutlu bir anı bıraktık. 

 

Bebek Waffle nasıl hizmet veriyor?

Bildiğiniz gibi şirketlerde çalışanları motive etmek, daha verimli çalışmalarını sağlamak, sosyal olarak çalışanların birbirleriyle iletişim ve etkileşimini sağlamak için kurumsal aktiviteler düzenlenir.  Sizde hem pratik hem şirkette olsun ama farklı, enerji veren, tatlı bir etkinlik olsun diyorsanız… İşte biz tam da burada devreye giriyoruz. Yani ofiste waffle keyfi

Sadece bir telefonla bize ulaşıyorsunuz ve saati aralığınızı belirleyip taleplerinizi iletiyorsunuz. Geri kalan tüm organizasyon detaylarını biz hallediyoruz.

Bebek Waffle ailesine gerek lezzet konusunda gerekse hijyen konusunda güvenebilirsiniz. Dilerseniz bu konuda referanslarımıza danışıp bilgi alabilirsiniz. 

Alanlarında uzman, deneyimli,  güler yüzlü personellerimizle birinci sınıf hizmet sunuyoruz. Lezzetli waffle hamurumuz, taze meyve çeşitlerimiz ve kaliteli çikolatalarımızla lezzet fışkıran, enerji dolu keyifli anlar yaşatıyoruz. 

Waffle sunumlarımız ister tabakta ister bardakta farklı sunumlarla çalışanlarınızı özel hissetmelerini sağlıyoruz. Talebe göre hazırlanan waffle ‘ları masalarına kadar götürüyoruz. Sunumlarımızın içeriğindeki çeşit zenginliğiyle herkesin damağına uygun lezzetler sunup gönlünüzü fethediyoruz.

Lezzetiyle doyumsuz wafflelarımızda bitter, sütlü ve beyaz çikolatayla her damağa hitap eden çikolata çeşitlerimizi kullanıyoruz. Her daim taze meyvelerimiz ve tatlı topping çeşitlerimizle ise lezzeti katlıyoruz. 

Siz de sizin ve çalışanlarınızın unutamayacağı bir etkinlik arıyorsanız bize ulaşın, en tatlı anınızı bizimle yaşayın.