onder@bebekwaffle.com

SIRADIŞI ETKİNLİK
 

Çalışanlarınız İçin Mutluluk Dolu Bir Etkinlik!

Her şirkette, her bir çalışan için mutlu bir çalışma ortamı yaratmak önemlidir. Bu mutlu çalışma ortamını yaratmak hem çalışanların daha verimli olabilmesi, hem şirket içi ilişkilerin güçlenmesi, hem de çalışanların şirketlerine olan bağlılıklarının artması açısından önemlidir. Bunu da yalnızca şirket için etkinlikler düzenleyip, çalışanlarınızın motive olmalarını sağlayarak yapabilirsiniz!

Eğer siz de şirketinizde bir kurumsal etkinlik düzenlemek ve çalışanlarınıza mutlu olabilecekleri bir ortam yaratmak istiyorsanız, merak etmeyin, artık yanınızda Bebek Waffle var! Bebek Waffle, hem sunmuş olduğu hizmetin kalitesi bakımından, hem de waffle etkinliği içerisinde kullandığı ürünlerin tazeliği ve kalitesi bakımından tam sizin aradığınız firma! Çünkü Bebek Waffle, sunmuş olduğu hizmeti tamamen herkesin mutlu olmasına odaklanarak gerçekleştiriyor! Siz de şirketinizde bir waffle etkinliği düzenleyerek çalışanlarınızın hem enerjik hem de lezzetli bir gün geçirmelerini sağlayabilirsiniz.

Bebek Waffle’ın A Sınıfı Hizmet Kalitesi

Bebek Waffle, özellikle hijyen ve sterilizasyon konularına önem verir. Çünkü hem siz, hem de çalışanlarınız geçirdikleri bu mutlu etkinlik sürecinde sağlıksız ve hijyensiz bir hizmet görmek istemez. Bu yüzden hem kullanılan malzemelerin sterilizasyon işlemleri konusunda, hem de kullanılan malzemelerin kalitesi ve tazeliği konusunda gönlünüzü rahat tutabilirsiniz. Bebek Waffle sizin için en kaliteli ve taze ürünlerle, en güzel waffle etkinliğini ayağınıza getirir.

Özellikle son yıllarda happy hour etkinliklerinin şirketler için yaygınlaştığı düşünülürse, sizin de bu anlamda geride kalmamanız önemli. Çünkü eğer geride kalırsanız, çalışanlarınızın performansı düşebilir. Eğer daha verimli bir çalışma ortamı istiyorsanız, bu durumda çalışanlarınızın keyfini yerine getirecek bir waffle etkinliği düzenleyin!

 

Waffle Etkinliği Neden Önemli?

İçinden geçilen şu dönemde, çalışanların kendi aralarında etkinlik düzenleyecekleri şartların mevcut olmaması, moral ve motivasyon kazanacakları bir etkinliği çalışanlarınızın ayağına götürmeniz için fırsat yaratıyor. Çünkü böyle bir dönemde, en ihtiyaçları olduğu anda çalışanların böyle bir etkinliğin içinde bulunmaları, hem performanslarının artmasına, hem de size olan bağlılıklarının güçlenmesine sebep olur.

Nasıl ki şirket piknikleri, şirket içi toplantılar ya da şirket bayi toplantıları gibi etkinlikler her şirket için önemliyse, kurumsal waffle etkinliği de her şirket için bir o kadar önemli. Eğer siz de Bebek Waffle’ı tercih eder ve bir şirket içi waffle etkinliği düzenlerseniz, şüphesiz ki şirketiniz tarihindeki en tatlı etkinlik olacak!

 

Neden Bebek Waffle’ı Tercih Etmelisiniz?

Bebek Waffle bugüne dek Türkiye’de çalıştığı çok güçlü referanslar bulunur. Bu referanslar arasından Türk Hava Yolları, Abdi İbrahim, Garanti Bankası gibi çok büyük şirketler bulunur. Siz de şirketinizin adını bu şirketler arasına yazdırmak isterseniz, hemen Bebek Waffle ile iletişime geçmekten çekinmeyin!

Bebek waffle tüm organizasyon sürecini sizin istediğiniz şekilde, en küçük ayrıntıyı bile sizin planlarınıza uygun biçimde tasarlar. Tek yapmanız gereken şey, etkinliği düzenlemeye karar verdiğiniz günden 2 önce Bebek Waffle ile iletişime geçmek. Bu noktadan itibaren Bebek Waffle bu organizasyonun bittiği ana kadar her şeyi kendi sağlar ve düzenler.

Şirket içi kurumsal waffle etkinliği ile birlikte hem çalışanlarınız daha mutlu olacak, hem de siz mutlu çalışanlar ile birlikte daha verimli olabileceksiniz. Böylelikle şirketinizin büyümesi adına, hiç bitmeyen bir keyifle çalışan personellere sahip olacaksınız. Sonuçta her personel, mutlu ve keyifli olabileceği, aile ortamını hissedebileceği bir şirkette çalışmak ister. Siz de çalışanlarınız için düzenlemiş olduğunuz waffle etkinliği ile bunu sağlamış olacaksınız. Mutlu anlar ve lezzet dolu bir gün için bize ulaşmaktan çekinmeyin!